# What Happens When I Delete My Account
**Source:** https://bg.urlkai.com/it/help/article/what-happens-when-i-delete-my-account
**Language:** Bulgarian

---

# Какво се случва, когато изтрия акаунта си?

Последна актуализация на 18 декември 2021 г.

След като акаунтът ви бъде изтрит, абонаментът ви ще бъде анулиран и ние ще изтрием всичките ви данни от нашите сървъри, включително, но не само, вашите връзки, данни за трафика, пиксели и всички други свързани данни.

## Не отговорихте на въпроса ви?

Контатачи

## Свързани въпроси

Мога ли да надстроя акаунта си по всяко време? 
Как ще бъда таксуван? 
Какво се случва, когато изтрия акаунта си? 
Как работи възстановяването на суми?