Да! Можете да започнете с нашия безплатен пакет и да надстроите по всяко време, за да се насладите на първокласни функции.
Как ще бъда таксуван?
Ще бъдете таксувани в началото на всеки период автоматично, докато не бъдете анулирани.
Какво се случва, когато изтрия акаунта си?
След като акаунтът ви бъде изтрит, абонаментът ви ще бъде анулиран и ние ще изтрием всичките ви данни от нашите сървъри, включително, но не само, вашите връзки, данни за трафика, пиксели и всички други свързани данни.
Как работи възстановяването на суми?
При поискване ще възстановим сумата в момента на заявката за всички предстоящи