След като акаунтът ви бъде изтрит, абонаментът ви ще бъде анулиран и ние ще изтрием всичките ви данни от нашите сървъри, включително, но не само, вашите връзки, данни за трафика, пиксели и всички други свързани данни.
Какво се случва, когато изтрия акаунта си?
Последна актуализация на 18 декември 2021 г.